Womanext Üzleti Klub


A Womanext Üzleti Klub a női vállalkozók és vezetők közössége, platform információátadás, eszme- és tapasztalatcserére; helyi, hazai és nemzetközi networkingre.

2023. májusában indítottuk el a Womanext Üzleti Klubot:

  • 9 esemény,
  • 1 nemzetközi együttműködés,
  • 150 vállalkozói kontakt,
  • számos realizált üzletkötés,
  • sok tudásmegosztás,
  • közös gondolkodás és
  • nevetés.

A WOMANEXT ÜZLETI KLUB havonta, negyedévente és évente tart találkozókat. A havi rendezvények STRONG WOMEN-STRONG COFFEE néven, a negyedévi rendezvények WOMANEXT AKADÉMIA néven várják a részvevőket.

A havi rendezvényeken egy előadó gondolatébresztő, egy szakmai területet érintő előadása után kiscsoportos és egyéni mentorálásra van lehetőség, továbbá irányított networkingre. A negyedévi WOMANEXT AKADÉMIA több témát érintő szakmai kerekasztal-beszélgetéseket, mini-wokshopokat, a vállalkozók számára megjelenési és kiállítási lehetőségeket takar.

„Reméljük, hogy minél többen megtapasztalják az együttműködés és az egymáshoz kapcsolódás erejét, azt, hogy nincsenek egyedül. Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk hozzájárul ahhoz, hogy egy sokkal erősebb, potenciálisan megújulni képes, innovatív ökoszisztémában tudjanak fejlődni a megálmodott és már működő vállalkozások, tudják egymást motiválni a szektor női szereplői.” – Porkoláb Gyöngyi a Womanext Egyesület elnöke, a Womanext Üzleti Klub vezetője.

A Womanext közösség mozgatórugója az értékek mentén történő közösségépítés. Tevékenységének középpontjában a női vezetők, női vállalkozók számára a gazdasági és társadalmi kérdésekre választ kereső platformok kialakítása, a rendszeres találkozók megvalósítása. Hisszük, hogy mindenki lehet saját élete vállalkozója.

Fontos értékszemlélet a nováció, motiváció, inspiráció. A vállalatok és környezetük társadalmi innováció irányú kapcsolódása révén törekszik az együttműködés, a kapcsolatépítés mentén inspirálni a résztvevőket, a felmerülő gazdasági, társadalmi, vállalatirányítási kérdésekre, dilemmákra programjai során választ adni.

Az egyesület elnöke és az Üzleti Klub vezetője:
Porkoláb Gyöngyi